Stor skogbrannfare østafjells

Meteorologisk institutt melder om stor skogbrannfare østafjells, på Vestlandet sør for Stad er det meldt lokal skogbrannfare.

Kart over stor skogbrannfare, oransje nivå, Østafjells, 23 July 05:00 UTC til 26 July 22:00 UTC. Skjermdump Meteorologisk Institutt
Kart over stor skogbrannfare, oransje nivå, Østafjells, 23 July 05:00 UTC til 26 July 22:00 UTC. Skjermdump Meteorologisk Institutt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Farevarslet for østafjell er på oransje nivå – det nest høyeste – og kan føre til at vegetasjon svært lett kan antennes og veldig store områder kan bli berørt.

Følg lokale myndigheters instruksjoner, står det i begge varslene.

På Vestland sør for Stad er det meldt om lokal skogbrannfare. Også der kan vegetasjon lett antennes og store områder bli berørt, skriver Meteorologisk institutt.

Varselet for østafjell gjelder fra 23. juli til 26. juli klokka 22, mens farevarslet for Stad gjelder fram til 25. juli klokka 18.

I natt har brannmannskap holdt vakt i Drammen etter skogbrann i går kveld. Rundt to mål brant, og det er fare for at brannen blusser opp igjen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer