Stiv kuling og mye regn i sikte

Både i sør og nord vil det blåse friskt fremover, spesielt i morgen vil vinden øke.

Det er ventet stiv kulig og mye regn enkelte steder i landet. Bilde er fra ferjekaia i Moss fra en annen anledning. Foto: Lise Åserud / NTB
Det er ventet stiv kulig og mye regn enkelte steder i landet. Bilde er fra ferjekaia i Moss fra en annen anledning. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no): Det er sendt ut gult farevarsel for mye vind og stiv kuling flere steder i landet. For stedene det gjelder vil det bety grov sjø og hvitt skum fra bølgetopper som brekker. Meteorologenes anbefaling er: - Ikke dra ut i småbåt.

Det er også sendt ut gult farevarsel for mye regn i Trøndelag. Mest intens nedbør ventes i Nord-Trøndelag sør for Namdalen og i områdene øst og sørøst for Trondheim, ifølge yr.
Det er fare for stengte veier og/eller overvann ved bekke- og elveløp. Noen reiser vil kunne få lenger reisetid. Lokalt kan det bli vanskelige kjøreforhold grunnet overvann og fare for vannplaning.

Tilbake til Sol.no

Flere aviser som skriver om dette:

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer