Snøskred i Levanger: Kvinne fast i snøen

Det har gått en snøskred på Hårskallen i Levanger.

Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no): Nødetatene rykket ut til stedet og hovedredningssentralen er varslet.

– En kvinne skal sitte fast i skredet. Hun har overkroppen fri og kommuniserer med sin turvenninne. Redningsetatene er på vei, skriver politiet på Twitter.

- Vi vet ikke hvor mange som har gått på tur, men vi har fått beskjed om at en dame sitter fast i snøen. Hun sitter fast med underkroppen og har hodet over snøen og kommuniserer med venninnen sin, som også er på stedet, sier operasjonsleder Anlaug Oseid til Dagbladet.

Redningshelikopter fra Ørland og luftambulanse fra Trondheim er på vei, skriver HRS på Twitter.

Klokken 14.20 opplyser politiet på Twitter at kvinnen er gravd fri fra snøen, og at de ikke har fått melding om personskade.

Det har også gått et snøskred i Harstad. Politiet tror ikke at noen er tatt av skredet som ser ut som har gått for en stund siden.

Luftambulanse har vært i området og sett spor inn og ut av skredet. Og hundefører og innsatsleder er også på stedet for å foreta vurderinger, skriver Troms politidistrikt på Twitter.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer