Smitte i den svenske troppen dagen før skjebnekampen mot Norge

Norges neste motstander i håndball-EM har fått coronasmitte i troppen.

Sveriges hovedtrener Glenn Solberg og Sveriges Valter Chrintz under håndballkampen mellom Sverige og Polen på Ondrej Nepela Arena i Bratislava under EM 2022 i Slovakia og Ungarn.Foto: Annika Byrde / NTB
Sveriges hovedtrener Glenn Solberg og Sveriges Valter Chrintz under håndballkampen mellom Sverige og Polen på Ondrej Nepela Arena i Bratislava under EM 2022 i Slovakia og Ungarn.Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no): Svenskene må klare seg uten de to spillerne Andreas Palicka og Felix Claar i tirsdagens kamp mot Norge. Begge de to har testet positivt for coronaviruset.

Det melder Aftonbladet.

Palicka er førstekeeperen til det svenske landslaget, mens midtbacken Felix Claar har scoret 16 mål for Sverige så langt i mesterskapet.

- Nå er det nye forhold for oss før kampen mot Norge og vi skal kjempe om semifinaleplass også uten dem, sier landslagskaptein Glenn Solberg til avisa.

De to spillerne holdes isolert.

Dermed har Sverige nå fire spillere i isolasjon i og med at både Niclas Ekberg og Daniel Pettersson også er i karantene.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer