Skutt nederlandsk krim­­journalist døde av skadene

Den nederlandske krimjournalisten Peter R. De Vries er bekreftet død etter å ha blitt skutt i Amsterdam, melder den nederlandske avisen De Telegraaf.

Bildet ble tatt av Peter R. de Vries i Nederland 4 juli i år, bare noen dager senere ble han skutt på åpen gate i Amsterdam. FOTO: (Photo by Remko de Waal / ANP / AFP) / Netherlands OUT via NTB
Bildet ble tatt av Peter R. de Vries i Nederland 4 juli i år, bare noen dager senere ble han skutt på åpen gate i Amsterdam. FOTO: (Photo by Remko de Waal / ANP / AFP) / Netherlands OUT via NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no):De Vries ble alvorlig skadet etter å ha blitt skutt på kloss hold på åpen gate i den nederlandske hovedstaden tirsdag forrige uke.

64-åringen ble truffet i hodet og har siden kjempet for livet, som ikke sto til å redde.

Foreløpig har to menn blitt pågrepet for ugjerningen. En 21 år gammel mann er siktet for å ha skutt journalisten, mens en annen er siktet for å ha hjulpet til med flukten.

Familiemedlemmer av 21-åringen har fortalt at han ble lovet 150.000 euro, over 1,5 millioner kroner, av en kriminell bande for å drepe de Vries.

Tilbake til Sol.no

Flere aviser som skriver om dette:

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer