Skiforbundet avlyser eller utsetter alle NM

Alle norgesmesterskap i Norges Skiforbunds grener som er planlagt gjennomført i tiden fram til 11. april avlyses eller utsettes.

NM langrenn og kombinert i Granåsen er blant de mange norgesmesterskapene i Norges Skiforbunds grener som er besluttet utsatt eller avlyst på grunn av koronasituasjonen. Foto: Gorm Kallestad / NTB
NM langrenn og kombinert i Granåsen er blant de mange norgesmesterskapene i Norges Skiforbunds grener som er besluttet utsatt eller avlyst på grunn av koronasituasjonen. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert

Det bestemte skiforbundet i et styremøte onsdag ettermiddag.

Dette gjelder NM langrenn og kombinert i Granåsen i Trondheim, NM alpint på Oppdal og NM friski i Trysil.

Det vil bli vurdert om enkelte av mesterskapene kan arrangeres på et senere tidspunkt dersom koronasituasjonen tillater det. Det må eventuelt besluttes senere i samråd med lokal arrangør.

Gjennom å utsette eller avlyse mesterskapene bidrar Norges Skiforbund også til å ta ansvar i den krevende smittesituasjonen landet står i for øyeblikket, heter det i en uttalelse fra forbundet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer