Savnet 12-åring observert i Oslo

Jenta som forsvant fra Tjensvoll skole i Stavanger torsdag skal ha reist til Østlandet. Torsdag var hun i Oslo, viser bilder fra et overvåkingskamera.

Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Jenta forsvant 18.august og har fortsatt ikke kommet til rette.

Påtaleansvarlig Fride Wirak sier til Aftenbladet tirsdag at de har en sikker observasjon av jenta i Oslo på torsdag kveld. Hun er observert på overvåkningskamera på Oslo s.

– Den siste sikre observasjonen vi har av henne er på Oslo sentralbanestasjon rundt klokken 20.30 torsdag 18. august. Da var hun blant annet ikledd en grønn caps med påskrift "ICONO" og en rosa topp, sier politifullmektig Fride Wirak i Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding.

På bildet har den savnede jenta en rosa topp på seg. Jenta skal imidlertid ha hatt en svart topp på seg da hun forsvant, ifølge politiet.

Jenta er 12 år, 155 cm høy og har normal kroppsbygning. Hun har brunt hår med rødlig skjær. Hun skal ha hatt på seg en vid blå jeans med brunt belte, høye svarte Converse-sko, svart topp og lys grå hettegenser ved forsvinningstidspunktet.

Politiet mistenker ikke at det skal ha skjedd noe kriminelt med jenta.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer