Sarpsborg Arbeiderblad: Mann siktet for drapsforsøk etter ulykke på E6

En mann i 30-årene er siktet for drapsforsøk og grov vold etter en kollisjon på E6 ved Sarpsborg torsdag formiddag.

En mann er siktet for et drapsforsøk og ett tilfelle av grov vold etter trafikkulykken på E6 ved Sarpsborg torsdag. Foto: Freddie Larsen / NTB
En mann er siktet for et drapsforsøk og ett tilfelle av grov vold etter trafikkulykken på E6 ved Sarpsborg torsdag. Foto: Freddie Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Min klient er siktet for ett drapsforsøk og ett tilfelle av grov kroppsskade, sier advokat Harald Otterstad, som er oppnevnt som forsvarer for mannen, til Sarpsborg Arbeiderblad.

Otterstad sier at drapsforsøket mannen er siktet for, gjelder hans egen kone som var med i ulykkesbilen og ble alvorlig skadd, mens den grove kroppsskaden gjelder en kvinne som ble påkjørt bakfra og som ble påført livstruende skader.

Hendelsen skjedde på E6 ved Grålum utenfor Sarpsborg torsdag formiddag. Bilen der mannen var fører, kjørte inn i den andre bilen i stor hastighet. Mannen løp selv fra stedet etter ulykken, men ble pågrepet kort tid etterpå. Mannen ble selv innlagt på sykehus etter hendelsen.

Politiet ønsker å varetektsfengsle den mannen i 30-årene mens de etterforsker ulykken.

Mannen skal ifølge advokaten framstilles for fengsling senere fredag, men det er foreløpig ikke berammet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer