Regjeringen varsler pressekonferanse om coronasituasjonen klokken 20

Statsminister Jonas Gahr Støre og helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol inviterer til pressekonferanse om coronasituasjonen mandag 13. desember kl. 20.00.

Helseminister Ingvild Kjerkol, finansminister Trygve Slagsvold Vedum, statsminister Jonas Gahr Støre og Helsedirektør Bjørn Guldvåg under en tidligere pressekonferense om coronasituasjonen. Foto: Annika Byrde / NTB
Helseminister Ingvild Kjerkol, finansminister Trygve Slagsvold Vedum, statsminister Jonas Gahr Støre og Helsedirektør Bjørn Guldvåg under en tidligere pressekonferense om coronasituasjonen. Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no)Flere statsråder kan også komme til å delta på pressekonferansen. Helsedirektør Bjørn Guldvog og FHI-direktør Camilla Stoltenberg skal også være til stede, opplyser Statsministerens kontor.

Direktør Camilla Stoltenberg sier til VG at alle kjente kontaktreduserende tiltak vurderes, og at regjeringen vil komme tilbake med en konklusjon om dette i kveld.

Statsministeren har allerede varslet at det vil komme nye tiltak i løpet av kort tid.

– Situasjonen er alvorlig. Smittespredningen er for høy. Og vi er nødt til å treffe tiltak for å begrense den utviklingen, sa han tidligere til NTB.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer