Regjeringen varsler pressekonferanse om coronasituasjonen fredag

Justisministeren og helseministeren skal fredag klokken 11 holde pressekonferanse om coronasituasjonen.

Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl, her på Stovner politistasjon nylig, er fredag til stede på sin første koronapressekonferanse. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl, her på Stovner politistasjon nylig, er fredag til stede på sin første koronapressekonferanse. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no): - Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl og helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol inviterer til pressekonferanse om coronasituasjonen i morgen, fredag 19. november klokka 11, skriver regjeringen i en pressemelding.

Også assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad og direktør Camilla Stoltenberg i Folkehelseinstituttet er til stede, opplyser regjeringen.

For justisminister Mehl er dette den første koronapressekonferansen. Da regjeringen orienterte forrige fredag, sto hun opprinnelig på innkallingen, men navnet var fjernet i en oppdatering.

Det er ventet at regjeringen i løpet av denne uken skal ferdigstille forskriften som vil gjøre det mulig for kommuner å innføre coronapass, men foreløpig har ikke regjeringen sagt noe om hva de vil snakke om på pressekonferansen.

Det siste døgnet er det registrert 2.478 coronasmittede i Norge. Det er 695 flere enn samme dag i forrige uke.

De siste sju dagene er det i snitt registrert 1.761 coronasmittede per dag. Tilsvarende snitt for sju dager siden lå på 1.505.

Onsdag var 219 coronapasienter innlagt på sykehus. Det var én mer enn dagen før.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer