Politihuset i Stavanger stengt etter leveranse av mistenkelige gjenstander

Hovedinngangen til politihuset i Stavanger er sperret av etter en leveranse av mistenkelige gjenstander. Bombegruppa er på vei fra Oslo.

Politihuset i Stavanger. Eksteriør.Foto: Carina Johansen / NTB
Politihuset i Stavanger. Eksteriør.Foto: Carina Johansen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det opplyser politiet i Stavanger i en pressemelding.

Det er Stavanger Aftenblad som melder at bombegruppa er på vei.

Personer på nærliggende kontorer ble evakuert, men rundt klokka 11.30 har disse fått lov til å vende tilbake til kontorene sine.

Det er foreløpig ikke mistanke om at gjenstandene kan være sprengfarlige, men området rundt hovedinngangen til politihuset og gangstien utenfor er sperret av som et ekstra sikringstiltak, står det i pressemeldingen.

Ifølge politiet befinner gjenstandene seg nå på utsiden av bygget.

- Vi har dialog med Forsvaret, som er på vei for å gjøre en vurdering av gjenstandene og hvordan de skal håndteres videre. Politihuset er ikke evakuert, opplyser operasjonsleder Jøran Solheim i pressemeldingen.

Solheim sier til Stavanger Aftenblad , som først omtalte at hovedinngangen var stengt, at en mann kom til politistasjonen med de mistenkelige gjenstandene. Publikum som var inne i politihuset ble sluset ut gjennom garasjen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer