Politiet: Tyder på høy fart i dødsulykken i Tromsø

Politiet etterforsker trafikkulykken i Tromsø lørdag morgen, der to menn mistet livet etter utforkjøring.

To personer omkom lørdag morgen i en utforkjøring på Skattøra i Tromsø. En bil kjørte av veien og tok fyr.Foto: Håkon Steinmo / NTB
To personer omkom lørdag morgen i en utforkjøring på Skattøra i Tromsø. En bil kjørte av veien og tok fyr.Foto: Håkon Steinmo / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Det skriver politet i en pressemelding.

– De to omkomne skal obduseres både for en formell identifikasjon og for å undersøke eventuell sykdom, rus eller annet som kan være relevant for etterforskningen av hva som har skjedd, sier politiadvokat Bent Arne Strand i Troms politidistrikt i en pressemelding.

Politiet jobber med samtaler med vitner og pårørende, innhenting av videoovervåking og oppfølging av tekniske undersøkelser på stedet og av bilen.

Det kan ta noe tid før identifisering lar seg gjennomføre, opplyser politiet.

- Vi ser at det er flere uttalelser blant annet til media og i sosiale medier vedrørende navn, alder og stedstilknytning til de omkomne, men dette kan ikke politiet kommentere før vi har en sikker identitet, og i samråd med de pårørende, sier Strand.

Så langt tyder etterforskningen på at det har vært høy fart i forbindelse med utforkjøringen.

Fartsgrensen på stedet er 50 km/t. Det var tørr veibane og dagslys med god sikt på ulykkestidspunktet.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer