Politiet ber om tips etter fallulykken på Stord

Politiet ber om tips etter fallulykke der 17-åring trengte livreddende førstehjelp.

En tenåring er fraktet til sykehus etter å ha falt ned fra et tak på en ungdomsskole i Stord. Tenåringen mottok livreddende førstehjelp på stedet. Ulykken skjedde på Nysæter ungdomsskole i Sagvåg i Stord kommune.Foto: Kristine Brandsdal Barane / Sunnhordland / NTB
En tenåring er fraktet til sykehus etter å ha falt ned fra et tak på en ungdomsskole i Stord. Tenåringen mottok livreddende førstehjelp på stedet. Ulykken skjedde på Nysæter ungdomsskole i Sagvåg i Stord kommune.Foto: Kristine Brandsdal Barane / Sunnhordland / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no):Politiet ber publikum om tips etter at en gutt i går kveld falt gjennom et tak på en skole på Stord i Vestland.

Det skriver politiet i en pressemelding.

Gutten fikk førstehjelp på stedet. Han er fortsatt innlagt på sykehus, og tilstanden er uavklart, opplyser politiet.

– Ulykken har skjedd i forbindelse med at flere ungdommer har tatt seg inn på byggeplassen. Fornærmede skal ha falt gjennom isoporplater på gulvet i nybygget, og mellom fire og fem meter ned i etasjen under, sier etterforskningsleder Roald Raunholm ved Stord politistasjon.

Ungdommene som var sammen med gutten, tok selv kontakt med politiet og utførte førstehjelp. De blir nå ivaretatt.

Søndag gjorde politiet undersøkelser og sperret av åstedet. Flere vitner ble avhørt, og dette arbeidet vil fortsette i dag. Kriminalteknikere vil gjøre ytterligere undersøkelser på stedet i løpet av dagen, opplyser de i pressemeldingen.

Politiet har foreløpig ikke et klart bilde av hendelsesforløpet, men håper vitneavhør kan gi oss flere detaljer. Hendelsen fremstår som en ulykke. Dersom publikum har opplysninger i saken bes de ta kontakt med politiet på telefon 02800, sier Raunholm.

Tilbake til Sol.no

Mer om