Politiet ber om fire ukers fengsling etter alvorlig voldsepisode i Stjørdal

Politiet vil be om fire ukers varetektsfengsling for mannen i 20-åra som i går ble siktet for å ha forvoldt kroppsskade, etter en alvorlig voldsepisode i Stjørdal tirsdag kveld.

En mann i 20-årene er alvorlig skadd og fraktet til sykehus etter en voldshendelse i Stjørdal. En person er pågrepet.Foto: Joakim Halvorsen / NTB
En mann i 20-årene er alvorlig skadd og fraktet til sykehus etter en voldshendelse i Stjørdal. En person er pågrepet.Foto: Joakim Halvorsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Det skriver politiet i en pressemelding onsdag.

Politiet rykket tirsdag ut til et slagsmål i Stjørdal i Trøndelag. Der fant de en hardt skadd mann. Mannen i 20-årene er innlagt på sykehus og tilstanden skal være stabil.

– Personen vil bli avhørt så snart hans tilstand gjør det mulig, opplyser politiadvokat Berit Foss Presthus i en pressemelding.

En mann, også i 20-årene, ble pågrepet på stedet og siktet for grov kroppsskade. Politiet ber om at han blir fengslet i fire uker.

Tilbake til Sol.no

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer