Politiet ber om fire ukers fengsling etter alvorlig voldsepisode i Stjørdal

Politiet vil be om fire ukers varetektsfengsling for mannen i 20-åra som i går ble siktet for å ha forvoldt kroppsskade, etter en alvorlig voldsepisode i Stjørdal tirsdag kveld.

En mann i 20-årene er alvorlig skadd og fraktet til sykehus etter en voldshendelse i Stjørdal. En person er pågrepet.Foto: Joakim Halvorsen / NTB
En mann i 20-årene er alvorlig skadd og fraktet til sykehus etter en voldshendelse i Stjørdal. En person er pågrepet.Foto: Joakim Halvorsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Det skriver politiet i en pressemelding onsdag.

Politiet rykket tirsdag ut til et slagsmål i Stjørdal i Trøndelag. Der fant de en hardt skadd mann. Mannen i 20-årene er innlagt på sykehus og tilstanden skal være stabil.

– Personen vil bli avhørt så snart hans tilstand gjør det mulig, opplyser politiadvokat Berit Foss Presthus i en pressemelding.

En mann, også i 20-årene, ble pågrepet på stedet og siktet for grov kroppsskade. Politiet ber om at han blir fengslet i fire uker.

Tilbake til Sol.no

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer