Politiet bekrefter at fire er omkommet etter brannen i Svelvik

Politiet bekrefter at fire personer er omkommet etter brannen i Svelvik.

Brannvesenet driver etterslukking ved bolighuse i Svelvik i Drammen kommune som ble totalskadd i brann natt til mandag. Fire personer som er registret på adressen er ikke gjort rede for.Foto: Terje Bendiksby / NTB
Brannvesenet driver etterslukking ved bolighuse i Svelvik i Drammen kommune som ble totalskadd i brann natt til mandag. Fire personer som er registret på adressen er ikke gjort rede for.Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no):Det skriver Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding.

Politiet vil tirsdag begynne sine undersøkelser etter den tragiske brannen som har krevd fire liv, heter det i pressemeldingen.

Øyvind Aas, politistasjonssjef ved Drammen politistasjon, sier til TV 2 at de fire med all sannsynlighet omkom i brannen.

– Ut fra de opplysningene vi har skal alle fire ha vært hjemme. Ingen av de fire har kommet seg ut, sier han til kanalen.

Krimteknikere starter med undersøker av branntomta i Svelvik tirsdag morgen.

– Vi starter sannsynligvis i 9-tiden. Vi venter til det blir ordentlig lyst og må få sikret branntomta best mulig, sier politistasjonssjef Øyvind Aas i Drammen til NTB.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer