Politiet: – Foreløpig ingen mistenkte i pendlerboligskandalen

Oslo politidistrikt har åpnet etterforskning etter avsløringene rundt Stortingets pendlerboligordning.

Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no): Oslo-politiet forteller i dag at de er i gang med etterforskningen av pendlerskandalen, og at det foreløpig ikke er noen mistenkte.

- Oslo politidistrikt fikk i går kveld ordre fra Statsadvokaten om å etterforske om stortingspolitikere har begått bedrageri eller annet lovbrudd i forbindelse med mottatt pendlerleilighet fra Stortinget. Dette betyr en gjennomgang av folkevalgtes praktisering av Stortingets pendlerregelverk, og om noen har gitt feilaktige opplysninger og mottatt uberettiget vinning, heter det i pressemeldingen.

Det vil bli undersøkt om det foreligger straffbart forhold. Det er ingen mistenkte per nå.

- Oslo politidistrikt har i dag hatt et internt møte, og ser nå på organisering og innretning av etterforskningen. Vi har forståelse for at saken vekker interesse, men vi er nå i en helt innledende fase og trenger tid før vi kan gi ytterligere kommentarer til etterforskningen, opplyser påtaleleder Ole Rasmus Knudsen Finans og spesialseksjonen i Oslo politidistrikt

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer