Politiet: – Foreløpig ingen mistenkte i pendlerboligskandalen

Oslo politidistrikt har åpnet etterforskning etter avsløringene rundt Stortingets pendlerboligordning.

Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no): Oslo-politiet forteller i dag at de er i gang med etterforskningen av pendlerskandalen, og at det foreløpig ikke er noen mistenkte.

- Oslo politidistrikt fikk i går kveld ordre fra Statsadvokaten om å etterforske om stortingspolitikere har begått bedrageri eller annet lovbrudd i forbindelse med mottatt pendlerleilighet fra Stortinget. Dette betyr en gjennomgang av folkevalgtes praktisering av Stortingets pendlerregelverk, og om noen har gitt feilaktige opplysninger og mottatt uberettiget vinning, heter det i pressemeldingen.

Det vil bli undersøkt om det foreligger straffbart forhold. Det er ingen mistenkte per nå.

- Oslo politidistrikt har i dag hatt et internt møte, og ser nå på organisering og innretning av etterforskningen. Vi har forståelse for at saken vekker interesse, men vi er nå i en helt innledende fase og trenger tid før vi kan gi ytterligere kommentarer til etterforskningen, opplyser påtaleleder Ole Rasmus Knudsen Finans og spesialseksjonen i Oslo politidistrikt

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer