Person savnet etter funn av tom båt i Oslofjorden

Det er igangsatt en større leteaksjon etter at det ble funnet en tom båt med motoren i gang i Oslofjorden øst for Tønsberg. Båteieren har status som savnet.

En båteier er meldt savnet i Oslofjorden. Foto: Skjermdump Google Maps
En båteier er meldt savnet i Oslofjorden. Foto: Skjermdump Google Maps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Nødetatene mottok melding om funnet like etter klokken 8 mandag morgen. Båten kom drivende fra Tønsberg/Bolærne østover mot Rauer på den andre siden av Oslofjorden.

– Motoren var i gang, og det gjør at vi tenker at noen kan ha falt over bord, sier kommunikasjonsrådgiver Anja Kristin Bakken i Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

Båteieren er meldt savnet, skriver VG.

En redningsskøyte, en båt fra Røde Kors, politi og helikopter deltar i søket. Frivillige er også kalt ut for å søke langs strender og holmer.

– Det ble også gjort funn av en mobiltelefon i båten, og politiet gjør undersøkelser av denne for å prøve å finne ut mer, sier Bakken.

Politiet har sporet båtens tilhørighet til Tønsberg-området, og de undersøker nå den aktuelle båtplassen, samt kontakter familien til antatt eier. Politiet ber også publikum om tips i saken.

(©NTB)

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer