Person savnet etter funn av tom båt i Oslofjorden

Det er igangsatt en større leteaksjon etter at det ble funnet en tom båt med motoren i gang i Oslofjorden øst for Tønsberg. Båteieren har status som savnet.

En båteier er meldt savnet i Oslofjorden. Foto: Skjermdump Google Maps
En båteier er meldt savnet i Oslofjorden. Foto: Skjermdump Google Maps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Nødetatene mottok melding om funnet like etter klokken 8 mandag morgen. Båten kom drivende fra Tønsberg/Bolærne østover mot Rauer på den andre siden av Oslofjorden.

– Motoren var i gang, og det gjør at vi tenker at noen kan ha falt over bord, sier kommunikasjonsrådgiver Anja Kristin Bakken i Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

Båteieren er meldt savnet, skriver VG.

En redningsskøyte, en båt fra Røde Kors, politi og helikopter deltar i søket. Frivillige er også kalt ut for å søke langs strender og holmer.

– Det ble også gjort funn av en mobiltelefon i båten, og politiet gjør undersøkelser av denne for å prøve å finne ut mer, sier Bakken.

Politiet har sporet båtens tilhørighet til Tønsberg-området, og de undersøker nå den aktuelle båtplassen, samt kontakter familien til antatt eier. Politiet ber også publikum om tips i saken.

(©NTB)

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer