Person havnet under snøfreser - døde på stedet

Nødetatene rykket ut til melding om at en person hadde havnet under en snøfreser på Hovseter i Oslo.

Se video Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no): Personen har blitt erklært død av helsepersonell på stedet.

En person er erklært død etter å ha havnet under en traktor med snøfreser på Hovseter i Oslo. Traktoren havnet utfor en skrent. Årsaken til ulykken er ikke kjent.Foto: Annika Byrde / NTB
En person er erklært død etter å ha havnet under en traktor med snøfreser på Hovseter i Oslo. Traktoren havnet utfor en skrent. Årsaken til ulykken er ikke kjent.Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer

– Årsaken til ulykken er per nå uavklart, skriver politiet på Twitter.

Havnet i klem

Politiets innsatsleder Svend Bjelland sier til NTB at det foreløpig er uklart hvordan ulykken skjedde.

– Vi fikk melding like før klokka 10 om at det hadde skjedd en ulykke. Da vi kom fram, fant vi en person som hadde havnet i klem under en liten brøytetraktor. Det ble jobbet iherdig med å få personen frigjort, noe vi også lyktes med, men vi måtte erkjenne at vedkommende var død, sier Bjelland.

Operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo politidistrikt sier til VG at det fikk melding om ulykken fra en nabo.

- Vedkommende har ikke vært vitne til hendelsen. Vi vet lite om hendelsesforløpet per nå. Politiet er på stedet nå og mottar forklaring fra eventuelle vitner, sier operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo politidistrikt.

– Det er ingen som har sett hva som har skjedd. Det ser ut til at fører av traktoren har havnet under freseren, sier operasjonslederen til TV 2.

Ved 14-tida opplyste krimleder Mona Nordby i Oslo politidistrikt til Dagbladet at hendelsen behandles som en arbeidsulykke.

– Arbeidsgiveren fikk beskjed på stedet om å kontakte Arbeidstilsynet, sier Nordby til avisa.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer