Person funnet død etter leteaksjon i Farsund

Politiet har torsdag funnet en død person i forbindelse med leteaksjonen i Farsund.

Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Det skriver politiet i en pressemelding torsdag.

Den avdøde er ikke identifisert, men det er grunn til å tro at det er den savnede Miriam Isabel Kittilsland (33) som er funnet omkommet.

– Vi har ikke sikker ID på den avdøde ennå, men det er grunn til å tro at den avdøde er den savnede Miriam Isabel Kittilsland, sier fungerende politistasjonssjef ved Farsund og Lyngdal politistasjon, Jan Åge Sakariassen.

Funnet av den døde ble gjort av dykkere i sjøen i området der den savnede kvinnen sist ble sett. Den avdøde ble funnet like før klokken 10.00 torsdag formiddag.

Dykkere fra brannvesenet ble satt inn i letingen etter kvinnen torsdag morgen. Hun ble sist sett lørdag og var da på vei til en konsert i sentrum, men kom bort fra følget sitt.

– Nå vil vi rutinemessig sende den avdøde til obduksjon, både for å få sikker ID av vedkommende, men også for å kunne fastslå dødsårsaken, sier Sakariassen.

De pårørende til den savnede kvinnen er varslet om funnet.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer