Oslo tilbyr drop-in for tredje vaksinedose for alle mellom 18-44 år

Fra og med torsdag 6. januar kan alle mellom 18-44 år møte opp for oppfriskningsdose ved vaksinesenteret på Stovner. Tilbudet om drop-in gjelder alle innbyggere i denne aldersgruppen, uavhengig av bostedsbydel.

Fra og med torsdag 6. januar kan alle mellom 18-44 år møte opp for oppfriskningsdose ved vaksinesenteret på Stovner. Foto: Heiko Junge / NTB
Fra og med torsdag 6. januar kan alle mellom 18-44 år møte opp for oppfriskningsdose ved vaksinesenteret på Stovner. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no): - Vaksinen er fremdeles veien ut av pandemien, og ved å takke ja til oppfriskningsdosen bidrar du til å beskytte deg selv og andre. Jeg er veldig glad for at vi nå kan åpne drop-in tilbudet for enda flere, og håper det gjør at nye og gamle kommer innom og tar vaksinen. Ellers er vi i gang med timeinnkalling av alle over 18 år for oppfriskningsdose, og jobber oss fortløpende nedover i aldersgruppene, sier byråd for eldre, helse og innbyggertjenester, Robert Steen.

Bydel Stovner har god kapasitet på vaksinesenteret, skriver Oslo kommune i en pressemelding.

Fra og med torsdag 6. januar kan alle mellom 18-44 år møte opp for oppfriskningsdose ved vaksinesenteret på Stovner. Tilbudet om drop-in gjelder alle innbyggere i denne aldersgruppen, uavhengig av bostedsbydel", skriver kommunen.

I ukene fremover vil også tilbudet utvides til de øvrige vaksinesentrene i Oslo. Drop-in for oppfriskningsdose på de øvrige vaksinesentrene gjelder foreløpig kun de over 65 år, risikogrupper over 18 år, gravide, utvekslingsstudenter og helsepersonell.

Er man mellom 18 og 44 år og allerede har fått innkalling til oppfriskningsdose, er det anbefalt at man beholder timen sin. Det skal gå minst 4,5 måneder (20 uker) mellom andre og tredje dose.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer