Noresund-drapet: Obduksjonsrapport viser at den drepte døde av stikkskader

Den foreløpige obduksjonsrapporten av kvinnen (40) som ble drept i Noresund natt til tirsdag 5. april konkluderer med at hun døde som følge av stikkskader.

Politi og krimteknikere er til stede ved en bolig i Noresund. En mann i 30-årene er siktet for å ha drept en kvinne i Noresund i Krødsherad. Mannen meldte seg selv til politiet. Kvinnen og mannen var samboere.Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Politi og krimteknikere er til stede ved en bolig i Noresund. En mann i 30-årene er siktet for å ha drept en kvinne i Noresund i Krødsherad. Mannen meldte seg selv til politiet. Kvinnen og mannen var samboere.Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Det opplyser Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding fredag.

Kvinnens 39 år gamle samboer meldte seg samme natt for politiet. Han er siktet for drapet, og er varetektsfengslet i fire uker.

Det ble tatt beslag av en kniv under pågripelsen, opplyser politiet.

Politiet bekrefter også at to barn befant seg i huset da drapet skjedde.

– Det var to mindreårige barn som sov i huset den aktuelle natten. Begge barna er tatt hånd om av familiemedlemmer, opplyser politiet.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer