Nakstad: – Vi har et problem

Assisterende helsedirektør Espen Nakstad mener det nå haster med å få kontroll over smitten i yngre aldersgrupper i Oslo-regionen.

Oslo 20210303. 
Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad, er til stede når helsetjenesten ved Studentsamskipnaden i Oslo åpner et nytt korona-testtilbud på Universitetet i Oslo. Testingen vil foregå på Fredrikkeplassen på Blindern.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Oslo 20210303. Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad, er til stede når helsetjenesten ved Studentsamskipnaden i Oslo åpner et nytt korona-testtilbud på Universitetet i Oslo. Testingen vil foregå på Fredrikkeplassen på Blindern. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

– Vi har et problem med å stoppe smittespredningen i yngre aldersgrupper, både i Oslo og i nabokommunene, sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad til NTB.

– Smittetallene er nå så høye at det begynner å bli problematisk å få testet, analysert prøver og smittesporet i de bydelene og nabokommunene hvor smitten er høyest, advarer han.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer