Én mistenkt etter båtulykken i Bergen

Båtulykken søndag ettermiddag etterforskes som straffesak. To voksne og ett barn ivaretas av helsevesenet etter at en hurtiggående båt havarerte i Byfjorden.

Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

De tre ble behandlet ved Haukeland universitetssjukehus, og politiet kan verken gi detaljer om tilstanden deres eller relasjonene dem imellom.

– Politiet undersøker nå det konkrete hendelsesforløpet og i den forbindelse ser vi på om det er skjedd noe straffbart. Dette er gått fra å være en undersøkelsessak til å være en straffesak, sier påtaleansvarlig og politiadvokat Katrine Eikestad i Vest politidistrikt til NTB.

Det var NRK som først meldte at saken hadde fått en mistenkt. Eikestad ønsker ikke å kommentere hvem av de involverte personene som er mistenkt.

– Vi har hatt noe dialog med noen av de involverte. Vi ønsker ikke å si mer enn det på det nåværende tidspunkt, sier Eikestad.

Båten skal ha holdt høy fart da den gikk rundt utenfor Bergen sentrum. Barnet fikk livreddende førstehjelp.

Eikestad bekrefter at de involverte er en mann, en kvinne og ett barn, men ønsker ikke kommentere relasjonen.

(©NTB)

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer