Marit Bjørgen har fått corona

Marit Bjørgen har fått corona, det betyr at hun mister Marcialonga.

Marit Bjørgen har fått corona. Foto: Terje Pedersen / NTB
Marit Bjørgen har fått corona. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no): – Vi har fått Covid i huset etter at eldstemann først ble smittet. Jeg har også testet positivt, så da ryker dessverre Marcialonga for meg, sier skidronningen til Langrenn.com.

– Jeg hadde virkelig gledet meg til dette, så det er skikkelig kjedelig, men jeg skal heie fra sofaen og håper å være tilbake i Jizerzka om 14 dager, fortsetter hun.

Også Mikael Gunnulfsen, som skulle gått for Team Koteng Eidissen, går glipp av Marcialonga etter at han også testet positivt nylig.

Marcialonga var et av hovedmålene i langløpssirkuset for Bjørgen denne sesongen. Medaljegrossisten går kun utvalgte Ski Classics-renn i vinter. Hun var sist på start i Orsa Grönklitt-rennet rett før jul. Der ble det femteplass.

Bjørgen representerer Aukland-brødrene lag i langløpssirkuset. Det fikk også tidligere denne uken et betydelig forfall til Marcialonga. Svenske Oskar Kardin kan ikke delta etter at han var involvert i en trafikkulykke.

Til start i Italia kommer derimot blant andre Joar Thele og Karstein Johaug.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer