Mann pågrepet etter skytingen på Trosterud

En person er pågrepet etter at to personer ble skutt på Trosterud i Oslo, melder Dagbladet.

Politi og ambulanse på stedet etter at to menn er funnet skutt på Trosterud i Oslo.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Politi og ambulanse på stedet etter at to menn er funnet skutt på Trosterud i Oslo.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no):- Det er en godt voksen mann. Han ble pågrepet i en leilighet i Oslo i dag, sier Grethe Lien Metlid, leder for voldsavsnittet i Oslo politidistrikt.

Det var ved 01-tiden natt til onsdag 25. august at store styrker rykket ut til Trosterud øst i Oslo etter at flere vitner hadde meldt fra om flere skudd i området. På stedet fant de to unge menn med alvorlige skader. Den ene er i slutten av tenårene, mens den andre er i tjueårene.

Metlid ønsker foreløpig ikke å gå ut med mer informasjon om pågripelsen, utover at den fant sted i morgentimene torsdag.

- Vi jobber fremdeles med etterforskning i saken, og er derfor varsomme med informasjonen vi går ut med, sier Metlid til Dagbladet.

I slutten av august ble en mann i 50-åra pågrepet og siktet for drapsforsøk etter skyteepisoden. Etter får dager ble han imidlertid løslatt etter at mistanken mot ham var svekket underveis i etterforskningen

Tilbake til Sol.no

Flere aviser som skriver om dette:

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer