Mann knivstukket på åpen gate i Oslo – er alvorlig skadd, opplyser politiet

En mann er knivstukket på åpen gate i Oslo og er fraktet til sykehus med det politiet omtaler som alvorlige skader. Gjerningspersonen løp fra stedet.

Politiet er med flere patruljer i Ålesundgata og i området rundt etter at en person er knivstukket og alvorlig skadd. Foto: Berit Roald / NTB
Politiet er med flere patruljer i Ålesundgata og i området rundt etter at en person er knivstukket og alvorlig skadd. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hendelsen skjedde i Ålesundgata.

– Vi fikk melding klokken 5.18, en mann er knivstukket, tilstanden er alvorlig. Han er kjørt til sykehus med ambulanse. En gjerningsperson har løpt fra stedet, vi har mange ute og søker etter vedkommende nå, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Til VG sier Stokkli at offeret ikke er kritisk skadd.

– Det skjedde på åpen gate og vi har fra et vitne fått en vag beskrivelse av gjerningspersonen. Det er en mann som er mørk i huden og har blå klær, sier operasjonslederen.

Politiet har sikret et åsted ute på gata. De antar at det er en relasjon mellom offeret og gjerningsmannen, og sier det ikke er noe som tyder på at det var et vilkårlig angrep.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer