Mann død etter voldshendelse i Tønsberg – mann i 40-årene siktet for drap

En mann i 60-årene er død etter en voldshendelse i Tønsberg på en privatadresse natt til onsdag. En mann i 40-årene er siktet for drap.

Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Det melder Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding.

– Mannen som ble funnet hardt skadd etter en voldshendelse på en privatadresse i Tønsberg natt til onsdag, døde av skadene, heter det i pressemeldingen.

Politiet fikk melding klokken 01:55 natt til onsdag. Politiet rykket på bakgrunn av meldingen ut til en adresse i Tønsberg, der mannen ble pågrepet.

Den avdøde er en 64 år gammel mann. Kostveit forteller sier han og den nå drapssiktede mannen kjente hverandre. Han ønsker derimot ikke å gå inn på hvilken relasjon de to hadde til hverandre.

– Fokus til politiet i dagene fremover vil være å forsøke å avdekke foranledningen til den tragiske hendelsen. Vi vil i tillegg til åstedsundersøkelse avhøre vitner og gjennomføre en rundspørring i området for å få et bilde av hva som har skjedd, sier Kostveit.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer