Line Vold forlater FHI 1. mars

Avdelingsdirektør Line Vold forlater Folkehelseinstituttet 1. mars. Hun har tidligere meldt overgang til Helse- og omsorgsdepartementet.

Line Vold har vært en person mange nordmenn har sett mye til gjennom koronapandemien. 1, mars slutter hun i jobben som avdelingsdirektør i Folkehelseinstituttet. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
Line Vold har vært en person mange nordmenn har sett mye til gjennom koronapandemien. 1, mars slutter hun i jobben som avdelingsdirektør i Folkehelseinstituttet. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

At Line Vold skulle forlate jobben i Folkehelseinstituttet ble kjent allerede i november i fjor. Da ble hun av Kongen i statsråd utnevnt til jobben som ekspedisjonssjef i Helse- og omsorgsdepartementet.

Da kom det ikke fram når hun skulle slutte, men nå skriver ABC Nyheter at hun gir seg 1. mars.

Til nettstedet sier avdelingsdirektøren at det blir vemodig og rart å gi seg i FHI etter 20 år.

– Jeg kommer til å savne alle de fantastiske folkene her på instituttet, og samtidig gleder jeg meg til å bli bedre kjent med både nye kolleger og arbeidsoppgaver i Helse- og omsorgsdepartementet, sier Vold.

Line Vold har vært en person mange nordmenn har sett mye til gjennom koronapandemien, siden hun har vært Folkehelseinstituttets representant på mange av regjeringens pressekonferanser om koronasituasjonen.

Hvem som overtar stillingen som avdelingsdirektør for Smittevern og beredskap, er fortsatt ikke kjent.

(©NTB)

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer