Kvinnen som ble drept i Bærum, var mor til siktede

Kvinnen som ble drept i en leilighet i Bærum natt til 5.april er mor til personen som er siktet for drapet. Det viser obduksjonsrapporten.

Sørøst politidistrikt fikk melding om trafikkulykken på Tranby i Lier klokken i 23.29 mandag kveld. To biler med én person i hver bil var involvert i frontkollisjonen. I forbindelse med at en kvinne ble funnet drept i Bærum er en mann som var involvert i trafikkulykke i Lier siktet for drapet.Foto: Lise Åserud / NTB
Sørøst politidistrikt fikk melding om trafikkulykken på Tranby i Lier klokken i 23.29 mandag kveld. To biler med én person i hver bil var involvert i frontkollisjonen. I forbindelse med at en kvinne ble funnet drept i Bærum er en mann som var involvert i trafikkulykke i Lier siktet for drapet.Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Det melder politiet i en pressemelding.

Kvinnen var i 60-årene og siktede i 30-årene.

- Oslo politidistrikt fortsetter etterforskningen og vil også gjennomføre flere avhør med siktede, heter det i pressemeldingen.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer