Knivstikking i Oslo: Tenåringsgutt til sykehus

En gutt i tenårene ble knivstukket i et slagsmål i Kabelgata på Økern i Oslo. Gutten er kjørt til sykehus og politiet har kontroll på fem personer.

En person skal være knivstukket under et slagsmål i på Økern i Oslo. En person er kjørt til sykehus og politiet leter etter flere gjerningspersoner.Foto: Terje Pedersen / NTB
En person skal være knivstukket under et slagsmål i på Økern i Oslo. En person er kjørt til sykehus og politiet leter etter flere gjerningspersoner.Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

To personer blir pågrepet og tre innbrakt. De involverte er i 15-16-årsalderen, og mye tyder på at hendelsen i dag bunner ut i en eksisterende ungdomskonflikt, opplyser politiet i Oslo klokka 14.35.

Til Aftenposten opplyser politiets innsatsleder, Kristoffer Bang, at offeret ble knivstukket flere ganger. Skadeomfanget var ikke kjent i 14.45-tida.

Politiet opplyser videre at de ikke utelukker flere pågripelser. Hendelsen etterforskes bredt.

Den fornærmede er en gutt i tenårene. Han var ved bevissthet da han ble kjørt til sykehus.

Politiet opplyste om hendelsen i 12.30-tiden mandag.

Masseslagsmål

– Vi må gå varsomt fram med tanke på alderen deres. Vi jobber videre med vitneavhør og sporsikring, sier operasjonsleder Tor Grøttum ved Oslo politidistrikt til NTB.

Hendelsen skjedde ved Kuben videregående skole.

– Det fremstår som om det har vært et masseslagsmål hvor flere har vært involvert. En er skadd. Så må vi finne ut hva som er bakgrunnen og hvor mange som har vært involvert, sier innsatsleder Bang til VG.

Elever ved videregående

Gutten som ble skadd, er elev ved skolen. Det bekrefter rektor Kjell Olav Hauge til NRK.

Guttens foresatte er kontaktet, opplyser Hauge. Han bekreftet også at flere av skolens elever var involvert, men visste ikke i hvilket omfang.

Rundt klokka 13.15 opplyste politiet at de anser situasjonen som under kontroll.

– Ja, i den forstand at vi ikke ser noen pågående situasjonen her nå. Men vi er ikke sikre på om vi har fått tak i alle, sier innsatsleder Bang

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer