Innbruddstyv med øks angrep ektepar i Sandnes – Politiet etterlyser vitner

Politiet etterlyser vitner etter at en innbruddstyv med øks og kniv angrep et ektepar i Sandnes søndag morgen.

Publisert

Personen tok seg inn i en hagestue i Olinehagen i Sandnes. Da innbruddstyven ble oppdaget av ekteparet som eier boligen, skal han ha angrepet dem med kniv og øks.

Kvinnen ble lettere skadd.

Gjerningspersonen er fremdeles på frifot, og nå ønsker politiet å komme i kontakt med vitner etter hendelsen.

– Politiet etterlyser vitner som kan ha observert en mann som vandret rundt i området i nærheten av Olinehagen i Sandnes tidlig søndag morgen i tidsrommet 6.00–7.30.

Reflekser på skuldrene

I en pressemelding opplyser politiet at gjerningspersonen skal være lys i huden og ha mellombrunt kort hår og kort skjegg.

Mannen er slank og rundt 180–185 høy. Han hadde på seg det som blir beskrevet som mørkt turtøy.

– På jakken skal det ha vært reflekser på skuldrene, som gikk som en stripe fra skulderen og ned mot albuen, samt en neongul stripe på hetten, og refleks på hver side av denne stripen, sier Elisabeth Vorland, seksjonsleder ved etterretning og etterforskning i Sandnes.

Øks ble liggende igjen

Øksen som ble brukt til å true ekteparet, ble liggende igjen på gjerningsstedet, og politiet venter på svar på tekniske undersøkelser.

Bevæpnet politi søkte søndag uten hell etter gjerningsmannen i området. Etter en rundspørring i nabolaget, kom det fram at det også var blitt stjålet gjenstander, blant annet en sykkel, fra en nabobolig i løpet av natten.

(©NTB)

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer