Høyre krever flere svar om Stoltenberg-ansettelsen

Kontrollkomiteens leder Peter Frølich (H) vil stille flere spørsmål om ansettelsen av Jens Stoltenberg som ny sentralbanksjef.

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum presenterer Jens Stoltenberg som ny sentralbanksjef på en pressekonferanse i Marmorhallen.Foto: Terje Bendiksby / NTB
Finansminister Trygve Slagsvold Vedum presenterer Jens Stoltenberg som ny sentralbanksjef på en pressekonferanse i Marmorhallen.Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Han mener flere spørsmål er ubesvart etter at regjeringen i går sendte sine første svar om utnevnelsen av Jens Stoltenberg som ny sentralbanksjef.

– Vi har ikke fått gode nok svar på alt vi lurer på. Derfor vil vi stille nye spørsmål fra Høyres side. Vi er interessert i flere svar rundt habilitetsvurderingene, vi vil ha flere svar rundt stillingsannonsen og hvem som pushet på for Stoltenbergs kandidatur, sier Frølich til NRK.

– Vi har ikke formulert konkrete oppfølgingsspørsmål enda, men vi kommer til å ha behov for flere spørsmål. Det kan vi slå fast her og nå, sier Frølich til VG.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer