Hanna E. Marcussen erstatter Lan Marie Berg i byrådet

Lan Marie Berg (MDG), fratrer som byråd for miljø og samferdsel fredag 18. juni 2021 fra kl. 14.00.

Foto: Cornelius Poppe / NTB
Foto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no): Byråd for byutvikling, Hanna E. Marcussen, overtar ansvar for miljø- og samferdselsområdet inntil nytt byråd er konstituert, skriver byrådet i Oslo i en pressemelding.

Inntil et nytt byråd konstitueres, opererer byrådet som et forretningsministerium, noe byrådet har gjort siden bystyret fattet sitt vedtak onsdag 16. juni

– Jeg vil takke Lan Marie Berg for den jobben hun har gjort som byråd i nesten seks år. Hun er en dedikert politiker som jobber for å få gjennomført sine saker til det beste for innbyggerne i Oslo. Jeg ønsker henne lykke til videre som stortingskandidat til høsten, sier byrådsleder Raymond Johansen.

– Jeg vil takke for den tilliten jeg har fått fra velgerne og fra byrådslederen gjennom disse årene. Jeg har satt stor pris på samarbeidet mellom de tre partiene og det vi har fått til sammen, sier avtroppende byråd Lan Marie Berg.

Tilbake til Sol.no

Flere aviser som skriver om dette:

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer