Gjenåpningen av Oslo fortsetter

Det opplyser Oslo kommune i en pressemelding.

Påbud om hjemmekontor og og skjenkestopp oppheves i Oslo kommune. Foto: Hanna Johre / NTB
Påbud om hjemmekontor og og skjenkestopp oppheves i Oslo kommune. Foto: Hanna Johre / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no):Som varslet fjernes flere av Oslos lokale koronaregler fra og med mandag 5. juli: skjenkeforbudet etter kl. 24:00 oppheves og påbudet om hjemmekontor fjernes, skriver Oslo kommune i en pressemelding.

Smitten i Oslo fortsetter å synke, og for øyeblikket er det kun fire pasienter innlagt med Covid-19 på sykehusene i Oslo og på Ahus. Det gjør det mulig å fjerne noen av de siste lokale begrensningene som har vært i Oslo:

– Gjenåpningen av Oslo fortsetter å gå veldig bra. Selv med masse liv i byen, økt mobilitet og færre regler, fortsetter antallet smittede og innlagte å synke. Det er en stor lettelse, og som planlagt kan vi da gå videre med gjenåpningen av Oslo fra mandag. Også for skjenking og hjemmekontor vil det fra mandag være nasjonale regler som gjelder i Oslo, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap).

Når det gjøres ytterligere lettelser i de nasjonale reglene, vil de også gjelde i Oslo. Fra og med denne uken betyr det blant annet at det åpnes for 5000 personer på utendørs arrangementer, med faste tilviste plasser og koronasertifikat:

Tilbake til Sol.no

Flere aviser som skriver om dette:

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer