Frossenpizza trekkes fra markedet

Kan inneholde biter av metallspon.

Foto: Orkla
Foto: Orkla Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Orkla Foods Norge kaller tilbake et begrenset parti av de to pizzavariantene «Grandiosa Tynn Bunn Kylling & Pesto» og «BigOne BBQ Chicken» fra markedet.

Årsaken er risiko for at små biter av metallspon kan ha kommet i enkelte av kyllingbitene på pizzaene. Det gjelder kun BigOne BBQ Chicken merket «best før 10.04.2023» og Grandiosa Tynn Bunn Kylling & Pesto merket «best før 02.05.2023».

Feilen i produksjonen ble oppdaget tidlig, og det er derfor kun et lite parti som har funnet veien til butikk, opplyser produsenten i en pressemelding.

- Forbrukernes sikkerhet kommer alltid først, vi ønsker ingen usikkerhet knyttet til produktene våre. Derfor velger vi å kalle tilbake hele partiet som er produsert i den aktuelle tidsperioden for å være føre-var, sier Andreas Fredrik Thoresen, Kvalitetssjef i Orkla Foods Norge.

Forbrukere som har kjøpt BigOne BBQ Chicken eller Grandiosa Tynn Bunn Kylling & Pesto med de aktuelle datomerkingene kan kontakte Orkla Forbrukerservice på e-post: [email protected], for å få kompensasjon.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer