Frida Karlsson går ikke tremila

Det bekrefter det svenske skiforbundet.

Frida Karlsson fra Sverige under 4 x 5 km stafett for kvinner under vinter-OL i Beijing 2022. Hun skal ikke gå søndagens tremil.Foto: Fredrik Varfjell / NTB
Frida Karlsson fra Sverige under 4 x 5 km stafett for kvinner under vinter-OL i Beijing 2022. Hun skal ikke gå søndagens tremil.Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Det svenske skiforbundet opplyser at det er medisinske årsaker som gjør at hun reiser hjem.

– Den medisinske vurderingen er at hun har godt av litt mer restitusjon. Hun kan stille på startstreken på tremila, men vurderingen er at det på lengre sikt er best å stå over på søndag, sier landslagslege Jan Wall ifølge Expressen.

Karlsson har kollapset ved tre anledninger så langt i OL og blir ikke å se på søndagens tremil. Charlotte Kalla, Ebba Andersson, Emma Ribom og Jonna Sundling skal gå for Sverige.

– Jeg nådde ikke mine mål. Det kjennes tungt og jævlig, men hva faen... Det finnes mye verre ting i livet. Takk for erfaringen, utfordringen og støtten. Det er det som gjør at jeg tar meg dit neste gang. Nå skal jeg hjem og vanne blomstene, skriver Karlsson på Instagram.

Disse går for Norge:

  • Therese Johaug.
  • Ragnhild Haga.
  • Tiril Udnes Weng.
  • Lotta Udnes Weng.

Tilbake til Sol.no

Mer om