Fire personer varetektsfengslet for grov hvitvasking

Fire personer er varetektsfengslet etter en omfattende aksjon mot personer mener unndrar skatt og avgift for betydelige summer fra det offentlige.

Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Sammen med personell fra Skatteetaten, Tolletaten og flere politidistrikter har Sør-Øst politidistrikt gjennomført samordnede aksjoner mot det politiet karakteriserer som omreisende byggevirksomhet.

Det opplyser avsnittsleder Terje Stubb-Olsen ved seksjon for økonomi og miljøkriminalitet i Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding.

Under ransakinger er det beslaglagt penger og verdifulle luksusgjenstander fra flere adresser.

- Politiet har vært i kontakt med flere av huseierne som har fått utført arbeid på sitt hus, og disse oppgir at virksomhetene som har oppsøkt dem fremstår som registrerte ved oppsøk i offentlige registre. De har derfor ikke forstått at de involverte har unndratt skatt og avgift og på den måten hvitvasket penger i mangemillionersklassen, opplyser politiet i en pressemelding.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer