Dette sier værgudene om nyttårsværet

Mens enkelte er heldige med snøbyger nyttårsaften, ser værgudene ut til å finjustere skydekke til et fantastisk rakettvær mange steder i landet.

Nyttårsraketter og fyrverkeri over Oslo Havn og Aker Brygge sett fra toppen av Oslo Rådhus ved midnatt nyttårsaften.Foto: Jon Olav Nesvold / NTB
Nyttårsraketter og fyrverkeri over Oslo Havn og Aker Brygge sett fra toppen av Oslo Rådhus ved midnatt nyttårsaften.Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Vis mer
Publisert

(Sol.no):Det skriver meteorologisk institutt på Twitter.

Ellers starter det nye året starter med gradvis tilskyende vær i Sør Norge. Og for alle som har tenkt seg over fjellet i løpet av helgen, vær forberedt på utfordrende kjøreforhold fra lørdag kveld.

- I Nordland er det bare å finne frem snøskuffa på søndag. Med gradvis stigende temperatur og tyngre snø gjelder det å være tidlig ute I Troms og Finnmark blir det nok litt lett snø på kvelden, men snøskuffa kan nok bli liggende i boden, skriver meteorologene.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer