Dette sier værgudene om nyttårsværet

Mens enkelte er heldige med snøbyger nyttårsaften, ser værgudene ut til å finjustere skydekke til et fantastisk rakettvær mange steder i landet.

Nyttårsraketter og fyrverkeri over Oslo Havn og Aker Brygge sett fra toppen av Oslo Rådhus ved midnatt nyttårsaften.Foto: Jon Olav Nesvold / NTB
Nyttårsraketter og fyrverkeri over Oslo Havn og Aker Brygge sett fra toppen av Oslo Rådhus ved midnatt nyttårsaften.Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Vis mer
Publisert

(Sol.no):Det skriver meteorologisk institutt på Twitter.

Ellers starter det nye året starter med gradvis tilskyende vær i Sør Norge. Og for alle som har tenkt seg over fjellet i løpet av helgen, vær forberedt på utfordrende kjøreforhold fra lørdag kveld.

- I Nordland er det bare å finne frem snøskuffa på søndag. Med gradvis stigende temperatur og tyngre snø gjelder det å være tidlig ute I Troms og Finnmark blir det nok litt lett snø på kvelden, men snøskuffa kan nok bli liggende i boden, skriver meteorologene.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer