Danmark fraråder reiser til Norge

Utenriksdepartementet i Danmark har oppdatert sitt reiseråd og fraråder nå alle ikke-nødvendige reiser til Norge.

Norge innfører fra i mandag nye innreiserestriksjoner og karantenekrav på grunn av økende smitte i Europa. Restriksjonene omfatter Danmark, noe som gjør at danske myndigheter oppfordrer sine borgere til å unngå ikke-nødvendige reiser til Norge. Bildet er fra innsjekkingsområdet på Oslo lufthavn tidligere denne måneden. Foto: Hanna Johre / NTB
Norge innfører fra i mandag nye innreiserestriksjoner og karantenekrav på grunn av økende smitte i Europa. Restriksjonene omfatter Danmark, noe som gjør at danske myndigheter oppfordrer sine borgere til å unngå ikke-nødvendige reiser til Norge. Bildet er fra innsjekkingsområdet på Oslo lufthavn tidligere denne måneden. Foto: Hanna Johre / NTB Vis mer
Publisert

Endringen ble kunngjort på departementets nettsted like etter midnatt natt til mandag.

Oppdateringen av reiserådet henger sammen med at den norske regjeringen fra samme tidspunkt har endret karantenekrav for borgere fra fire danske regioner, samt Færøyene.

Kun Region Syddanmark og Grønland er unntatt karantenekravet.

Den norske regjeringen kunngjorde fredag skjerpingen av innreiserestriksjoner og karantenekrav på grunn av økende smitte i Europa.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer