BT: De savnede er fra Askøy

De tre savnede i Kvam kommune er fra Askøy, skriver BT.

Her drar elven på sjøen der tre personer som er forsvunnet etter at båten deres ble tatt av strømmen i elva ved Tokagjelet i Kvam.Foto: Marit Hommedal / NTB
Her drar elven på sjøen der tre personer som er forsvunnet etter at båten deres ble tatt av strømmen i elva ved Tokagjelet i Kvam.Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no):Kommunen har satt inn krisestab og opprettet et pårørendesenter i Møllesalen i Strusshamn.

– De savnede er godt voksne personer som kommer fra Askøy. Jeg vil ikke gå ut med alder, sa innsatsleder Atle Birkeland på en pressekonferanse klokken 11 fredag.

– Vi ble orientert om at personene som er savnet var fra Askøy sent søndags kveld, sier ordfører i Askøy kommune, Siv Høgtun, til BT.

– Dette er forferdelig tragisk. Askøy er stort, men samtidig er den liten. Dette vil berøre mange, og vi tenker selvfølgelig på de som står igjen, sier ordføreren.

– Pårørende som ønsker å komme i kontakt med oss, kan ringe telefonnummer 408 06 186, sier Høgtun

Kommunens ledelse har nær kontakt med krisestaben i Kvam kommune, og det er også opprettet et pårørendesenter i Kvam via legevakten. Pårørende kan ringe dit på telefonnummer 56 55 19 10.

Tilbake til Sol.no

Flere som skriver om dette:

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer