Ber publikum om hjelp i utvidet søk etter savnet 29-åring

Innlandet politidistrikt ber publikum over i Møre og Romsdal politidistrikt om hjelp i søket etter den savnede Emil Magnus Edvardsson (29).

Savnet: Søket etter den savna Emil Magnus Edvardsson pågår. Bildet t.h. viser shortsen savnede skal ha hatt på seg da han gikk ut tirsdag kveld. Foto:Privat via IInnlandet politidistrikt
Savnet: Søket etter den savna Emil Magnus Edvardsson pågår. Bildet t.h. viser shortsen savnede skal ha hatt på seg da han gikk ut tirsdag kveld. Foto:Privat via IInnlandet politidistrikt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no): 29-åringen har vært savnet siden kvelden tirsdag 1. juni. Han gikk på tur fra et hyttefelt i Heidal i Sel kommune ved Lemonsjøen og målet var fjelltoppen Gråhøe. Han er ikke kjent i området, men er i god fysisk form og kan ta seg langt.

- Han bruker til vanlig stemningsstabiliserende medisiner som han nå ikke har tilgang på. Han kan derfor fremstå som redd og kan forsøke å gjemme seg, sier politiet.

Tidligere har politiet i Innlandet bedt hytteeiere om å sjekke uthus, anneks og eiendommen sine i fjellregionen i Gudbrandsdalen. Nå bes det om ytterligere hjelp fra publikum i retning nordvest og innover i Møre og Romsdal og vest mot Nordfjord og Sogn.

Edvardsson var kledd i en oransje shorts og en hvit mønstret t-skjorte og mulig caps, samt Nike joggesko, han hadde plaster på kneet da han ble meldt savnet, og er rundt 178 centimeter høy.

Tilbake til Sol.no

Flere aviser som skriver om dette:

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer