Barn skadd i traktorulykke på gård i Melhus

Et barn er sendt til sykehus i luftambulanse etter en traktorulykke på en gård i Melhus i Trøndelag. Også en mann var involvert i ulykken, men er ikke skadd.

Et barn er sendt til sykehus etter en traktorulykke på en gård i Melhus i Trøndelag. Mari Fløttum er politiets innsatsleder på stedet. Foto: Joakim Halvorsen / NTB
Et barn er sendt til sykehus etter en traktorulykke på en gård i Melhus i Trøndelag. Mari Fløttum er politiets innsatsleder på stedet. Foto: Joakim Halvorsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Barnet er under skolealder. Skadetilstanden er uavklart, opplyser politiadvokat Gørill Gyllan i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Barnet er sendt til St. Olavs hospital. Politiet betegner ulykken som alvorlig, og Gyllan sier hendelsen er dypt tragisk.

– Vi har fokus på ivaretakelse og varsling av pårørende, sier hun.

Politiet har opprettet sak. Det er uklart hva som har skjedd.

– Vi skal avhøre eventuelle vitner. Krimteknikere er på stedet for å gjøre sine undersøkelser.

Gyllan vil ikke si om mannen og barnet er hjemmehørende i Melhus.

Politiet mottok melding om ulykken klokka 12.56. De ble varslet av AMK. Lokalt kriseteam er varslet og har rykket ut til stedet. Det ble utført livreddende hjelp, opplyser operasjonsleder Ellen Maria Brende i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

– Det er veldig uklart hva som har skjedd, sier hun.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer