Alle de norske herresprinterne covid-positive

Alle de norske herreløperne på sprintlaget i langrenn har testet positivt coronaviruset.

Hele det norske sprintlandslaget har testet positivt for corona. Her Johannes Høstflot Klæbo. Foto: Antti Yrjönen / LEHTIKUVA / NTB
Hele det norske sprintlandslaget har testet positivt for corona. Her Johannes Høstflot Klæbo. Foto: Antti Yrjönen / LEHTIKUVA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Det bekrefter Norges Skiforbund tirsdag.

Johannes Høsflot Klæbo, Pål Golberg, Erik Valnes, Sindre Bjørnestad Skar og Håvard Solås Taugbøl er utøverne på det norske sprintlaget.

- Det jobbes nå med å kartlegge situasjonen, og om den kan ha konsekvenser for eventuelt flere løpere som deltok i verdenscupen i Lahti forrige helg. Det vil med dette utgangspunkt bli gjort endringer i uttakene til både Drammen og Holmenkollen, og vi vil gi oppdateringer så snart vi har en bedre oversikt over situasjonen, skriver Skiforbundet.

Tidligere tirsdag bekreftet landslagstrener Eirik Myhr Nossum var han var coronasmittet. Nå er det bekreftet at hele sprintlaget er smittet.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer