Abid Raja i karantene

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) og hans familie må i karantene etter at det har oppstått smitte på skolen til ett av hans barn.

Kultur- og idrettsminister Abid Raja (V), hans kone og deres tre barn er nå i karantene i påvente av å bli testet. Skolen til det ene barnet er stengt etter et smitteutbrudd. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Kultur- og idrettsminister Abid Raja (V), hans kone og deres tre barn er nå i karantene i påvente av å bli testet. Skolen til det ene barnet er stengt etter et smitteutbrudd. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Alle mine tre ungdommer må nå være hjemme til smittesituasjonen er avklart. Den ene ungdommen vår har trolig vært i nærkontakt med den smittede som vi ikke vet hvem er, og vi har fått beskjed om å være i ventekarantene til smittesporere tar kontakt i dag, sier Raja til VG.

Familien venter nå på å bli testet, opplyser Raja.

Han sier at han var i møte fysisk med både statsministeren og regjeringen mandag, men han sier at verken han eller de andre i familien har symptomer på covid-19.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer