Zlatan om skadecomebacket: – Jeg er fortsatt Gud

Stjernespissen Zlatan Ibrahimovic nærmer seg et comeback i Milan-trøya. 41-åringen er ikke i tvil om at han fortsatt har kvaliteten inne.

Zlatan Ibrahimovic nærmer seg comeback på fotballbanen etter et langvarig skadecomeback. Foto: Christine Olsson/TT / NTB
Zlatan Ibrahimovic nærmer seg comeback på fotballbanen etter et langvarig skadecomeback. Foto: Christine Olsson/TT / NTB Vis mer
Publisert

– Jeg har fortsatt mange kapitler igjen å skrive i en alder av 41 år, fordi kvalitet forsvinner ikke. Kroppen min forandrer seg, de fysiske forberedelsene er annerledes, men kvaliteten består. I mitt tilfelle endres ingenting, sier han i et intervju med italienske Mediset, gjengitt av den svenske avisen Aftonbladet.

41-åringen hjalp Milan til ligatittelen sist sesong, men han har måttet se lagkameratene fra sidelinjen så langt i inneværende sesong grunnet en skade.

Ifølge Aftonbladet kan 41-åringen gjøre sesongdebuten sin mot Torino fredag. Ibrahimovic har vært ute med skade i drøyt åtte måneder.

– Jeg føler meg bra. Jeg har kommet tilbake til gruppa og føler meg fri, både på og utenfor banen. Jeg gjorde alt for å hjelpe treneren, staben og klubben under skadefraværet. Jeg har vært tålmodig, fortsetter Milan-spissen.

Den frittalende svensken har også selvtilliten på plass før den snarlige returen på fotballbanen.

– Jeg er fortsatt Gud, konstaterer han.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer