Zlatan Ibrahimovic har bøttet inn mål for LA Galaxy. Nå flørter han med sin gamle klubb, Manchester United. Foto: Marcio Jose Sanchez / AP / NTB scanpix
Zlatan Ibrahimovic har bøttet inn mål for LA Galaxy. Nå flørter han med sin gamle klubb, Manchester United. Foto: Marcio Jose Sanchez / AP / NTB scanpix Vis mer

Zlatan flørter med Solskjær og United

Zlatan Ibrahimovic føler seg fortsatt god nok for Premier League og sier han gjerne kunne tenkt seg å spille for Manchester United igjen.

Publisert

– Jeg kunne fint spilt i Premier League, uten problemer. Så dersom United trenger meg så finnes jeg her, sier Zlatan til avisen Independent.

– Men jeg tilhører LA Galaxy, så dessverre, legger han til.

Svensken er inne i sine siste måneder av kontrakten med MLS-laget LA Galaxy, der han har bøttet inn mål i den amerikanske serien. Kontrakten med LA Galaxy går ut 31. desember, og når neste overgangsvindu åpner ser han ingen problemer med å returnere til Premier League og sin gamle arbeidsgiver.

– Jeg gjorde en god jobb i Europa, nøt tiden der og tok med meg 33 titler hit, så forhåpentligvis kan jeg vinne noe her også.

– Så får vi se hvor eventyret tar slutt.

Ibrahimovic var innom klubber som Juventus, Inter, Barcelona og PSG før han i 2016 kom til Manchester United. I 2018 forlot han de «røde djevlene» for LA Galaxy. Til tross for spill i den amerikanske ligaen følger han fortsatt med på Ole Gunnar Solskjærs United.

– Jeg så forrige kamp (Crystal Palace, 1-2-tap), og da hadde de uflaks. Dersom de hadde scoret på straffen, hadde det blitt en helt annen kamp. Men i England er det ikke over før det er over.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.