Ytterligere to tenåringer siktet i drapsforsøk-sak i Stavanger

Ytterligere to tenåringsgutter er siktet i forbindelse med drapsforsøket på en jevnaldrende gutt utenfor hjemmet hans i Stavanger mandag kveld.

Publisert

– De to er siktet for medvirkning til grov kroppsskade. Det er politiets etterforskning som har ført til at to nye personer er siktet i denne saken, sier politiadvokat Torbjørg Ristesund i en pressemelding.

I tillegg til disse to er allerede en 16 år gammel gutt siktet for drapsforsøk.

– Han ble løslatt i natt, da det ikke var grunnlag for å fremstille ham for varetektsfengsling, melder politiet i Sør-Vest.

Politiet har gjennomført en rekke etterforskningsskritt, blant annet åstedsundersøkelse, rundspørring, beslag, avhør av fornærmede, siktede og vitner.

– De to som er siktet for medvirkning til grov kroppsskade, er avhørt på politihuset i Stavanger i natt. Jeg ønsker ikke å gå inn på hva de har forklart i avhør. Begge to ble løslatt i natt, sier politiadvokaten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer