Yopokki riskaker trekkes tilbake

Asian Food Import trekker tilbake Yopokki riskaker på grunn av manglende merking av allergenene soya og mel i norsk oversettelse.

Asian Food Import trekker tilbake to typer riskaker. Årsaken er at produktene mangler merking av allergenene «soya» og «mel» i norsk oversettelse. Foto: Asian Food Import / NTB
Asian Food Import trekker tilbake to typer riskaker. Årsaken er at produktene mangler merking av allergenene «soya» og «mel» i norsk oversettelse. Foto: Asian Food Import / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Det gjelder de to produktene Yopokki Instant black soybean topokki og Yopokki Spicy Topokki med best før-dato 16/11-23 og 16/1-24. De er solgt via Asia Food Import til flere butikker i Norge, opplyser Matportalen i en pressemelding.

– Mangelfull merking av allergenene soya og mel kan medføre alvorlig helsefare for personer med intoleranse og allergi mot disse allergenene, heter det.

Forbrukere som har kjøpt produktene, kan levere dem tilbake.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer