The Athletic:

Wolves-spiller skal ha angrepet lagkompis og spyttet på trener

Den spanske forsvarsspilleren Jonny ble i forrige uke suspendert av Wolves. Nå røper The Athletic hvorfor.

Jonny Otto. Foto: Geoff Caddick / AFP
Jonny Otto. Foto: Geoff Caddick / AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bli varslet om siste nytt i Sol-appen! Last ned for Iphone her og Android her!

Forrige uke kom Wolves ut med en pressemelding hvor de skrev at spanjolen ikke kom til å spille eller trene med resten av troppen før i slutten av januar grunnet en «hendelse» på trening.

Ifølge The Athletic skal dette dreie seg om at Jonny har svingt en albue mot U21-spiller Tawanda Chirewa og ødelagt en TV på treningsanlegget etter økta.

Spanjolen skal også ha spyttet på en i trenerapparatet som prøvde å skille ham fra Chirewa under krangelen. Etter hendelsen beklaget spanjolen overfor både lagkompisene sine og trenerapparatet, men han har ikke kommentert de konkrete opplysningene om hva som skal ha skjedd.

– Jeg har satt meg ned med ham, han har beklaget, og vi har tegnet opp veien videre. Vi hadde en samtale og har blitt enige om at han ikke vil være en del av førstelagsgruppen i hvert fall fram til overgangsvinduet i januar, uttalte sportsdirektør Matt Hobbs 8. desember.

Jonny skal likevel ha spilt sin siste Wolves-kamp og vil forlate klubben i januar, ifølge The Athletic.

– Han vil fortsatt trene i klubben, og hvis han ønsker det, kan han spille for U21-laget for å opprettholde kampformen, fortsatte Hobbs.