William og Harry slakter presse­oppslag med påstander om forholdet deres

Prinsene William og Harry avviser et presseopplag om forholdet deres som rent oppspinn. Samtidig holder dronning Elizabeth krisemøte om Harrys framtidige rolle.

Dronning Elizabeth (t.v.) fotografert sammen med prins Harry og Meghan, og pris William og Kate (t.h.). Foto: AP / Matt Dunham / NTB scanpix
Dronning Elizabeth (t.v.) fotografert sammen med prins Harry og Meghan, og pris William og Kate (t.h.). Foto: AP / Matt Dunham / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Krisemøtet mandag holdes få dager etter at prins Harry og kona Meghan uventet kunngjorde at de vil trekke seg tilbake fra den fremste linjen i det britiske kongehuset.

Samme dag kom Harry og storebroren William med kraftig kritikk mot en avisartikkel som omhandler forholdet mellom de to brødrene, og som de begge mener er usann.

– Til tross for klare tilbakevisninger er det publisert en falsk historie i en britisk avis i dag, der det spekuleres på forholdet mellom hertugen av Sussex og hertugen av Cambridge. For brødre som er så opptatt av spørsmål om mental helse, er det støtende og potensielt skadelig å bruke provoserende språk på denne måten, heter det i uttalelsen fra de to prinsene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer